Cookieverklaring

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 10 december 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

Introductie

Onze website https://zbroadcasting.nl (hierna: 'de website') maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën 'cookies' genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we je over het gebruik van cookies op onze website.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van de computer of een ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op jouw apparatuur.

Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van je opgeslagen.

Toestemming

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra je klikt op ‘Akkoord’ geef je ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de cookiebanner en deze cookieverklaring. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, je moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt. 

Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen. 

Cookies

Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat je gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat je onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoef je bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat je hier toestemming voor geeft. 

Analytische cookies

Omdat statistieken anoniem worden bijgehouden, wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van analytische cookies. 

Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook en LinkedIn om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. 'liken', 'pinnen') of delen (o.a. 'tweeten') op sociale netwerken zoals Facebook en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook en LinkedIn zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden. 

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te begrijpen wat deze doen met je (persoonlijke) gegevens die zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook en LinkedIn zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Functioneel

  • wp-settings / wp-data-user / lastAccesFolder / wp-settings-time / wordpress-logged-in / JStorage (WordPress)
  • wordpress_sec (Ithemes Security)
  • maxmegamenu.themeeditor (Maxmegamenu)
  • vuid / pl1503008605.1895146316 (Vimeo.com)
  • lokale- sessie-opslag (player.vimeo.com)

Statistieken (anoniem)

  • seopress_google_analytics_enable (SeoPress)

Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Rechten met betrekking tot persoonsgegevens

Je hebt de volgende rechten met betrekking tot je persoonsgegevens:

  • Je hebt het recht om te weten waarom je persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: je kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van je verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: je hebt het recht om je persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer je maar wilt.
  • Als je ons toestemming geeft om je gegevens te verwerken, heb je het recht om die toestemming in te trekken en je persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: je hebt het recht om al je persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van je gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als je deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als je een klacht hebt over hoe wij omgaan met je gegevens, dan horen wij dit graag van je, maar je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via je internetbrowser kun je cookies automatisch of handmatig verwijderen. Je kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat je je internetbrowser zodanig instelt dat je een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kun je vinden in de instructies van de Help-functie van de browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als je de cookies in je browser verwijdert, worden ze na je toestemming wederom geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze website.

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen over deze cookieverklaring kun je contact met ons opnemen via:

Rick Noorlander
Mart Smeetslaan 1 H1 
1217 ZE Hilversum Media Park

Website: https://zbroadcasting.nl 
Email: redactie@zbroadcasting.nl 
Telefoonnummer: 035 - 76 068 00